Liebe ucke!

Så var helgen över, men det spelar ingen roll. Här är det lördag hela veckan. Vem följer något så normativt som veckodagar?

Har spenderat helgen med semester tillsammans med Jackie på den fantastiska ön Gotland. Lekte med Esther och co, gick omkring i Visby (dock inte utanför medeltidsdelen, skulle aldrig sätta min fot på ett icke-fabulöst ställe som UTANFÖR MJOREHN! Hehe) och hade snöbrottning i botaniska.

Hade komponerat en visa till Esther som framfördes med fantastiskt uckekomp. Jag har funnit ett instrument som är av lagom storlek för mig, ucken. Liebe.

Vi hade sedan allsång ur uckeboken, varpå hälften av sällskapet flydde för livet och resten gol sig hesa till fantastiska låtar som Trettiofyran och Rockin’ all over the World. Mystiskt nog hade en i sällskapet en hiskelig fobi för det fantastiska stycket Sån’t är livet, varför den endast ljöd två-tre gånger.

Nästa helg blir det jobbäh, Hnana kommer till mig med penseln i högsta hugg. Art project Queer Pics sätts i verket. Sen blir det utställning. Fett.

 

Håller även på att mentalt förbereda mig för ett mastodontprojekt a’la tegelsten. Lär ta år och dagar. Men hallå. Fint folk skjuter B-uppsatsen åt sidan och börjar forska direkt.

Nu är det dags för rapportsammanställning… Snarksnark.

Plötsligt känner jag för att citera Nanne Grönwall:

Många karlar, lite tid. Jag får paniiiiik.

MOAHAHAHAHA!


Superhero Lex


Jag sitter här och funderar på när jag kommer fysiskt muteras, eller kanske är processen redan igång? En psykisk mutation. Hur som, den som lever får se!
NORMAL
Jag försöker hålla mig till superhjältestandard i min persona. Dock under allra högsta mygel, eftersom superhjältar alltid är anonyma. Utom den alkoholiserade tönten porträtterad av Will Smith i Hancock. Jag för även gerillakrig mot samhället, i högsta möjliga hemlighet, så kanske är jag en muterad version av Che Guévara och alla superhjältar samlade i transformerad upplaga? Det tänker i alla fall jag tro nu.

Nej, jag bara skojar. Jag är normal. Ett påstående som debatteras flitigt av alla som får chansen, vilket bara tyder på avundsjuka och onormalhet hos dem. Jag kräver min rätt att vara normal. En misfit, en transformation, en hej och hå och queer hit och dit, men det är JAG som bestämmer över MIG och jag är normal.

Normal är en inställning på tvättmaskinen. Men mitt normal är inte ditt, så fuck off.

Det är inget fel i att vara normal, så länge det sker på ett onormalt sätt.

Inte vet jag varför folk blir så provocerade när ett uppenbart misfit proklamerar sig som normal. Det är inte att vara "normal" som är problemet, utan de normerande strukturer som säger vad som är normalt eller inte.

FOLKSINNET SUGER
Idag gick vi in lite djupare i problematiken kring våldtäkt. Jag är inget annat än chockad. Att leva i Sverige, under det svenska rättsväsendet, är inget annat än en skam. Uschaan så det går till.
Varför?
Folksinnet, säger jag, och menar det. En bakomliggande misogynitet som är så nomerad att inge nlyfter på ögonbrynet, eller i alla fall inte tillräckligt, när representanter av den svenska staten och dess lagar för det mesta kringgår straffbalken och därmed accepterar våldtäkt. En får skämmas å samhällets vägnar.

Tillbaka till 70-talet!

Så har en fantastisk helg förlöpt. Den inleddes med fullpackad buss till Stockholm, tricken till Hökis, käk på Tessalonki och sedan, sedan mina damer och herrar och alla däremellan, blev det en tidsresa tillbaka till 70-talet: KONSERT MED UK SUBS OCH THE VIBRATORS!
Det var så fett ös djävla bra att jag nästan svimmade. Kan även ha berott på att hela gänget slängde sig in i mosh pit-en och röjde järnet. Jag har fortfarande blåmärken.
Jag kan vare sig förstå eller acceptera att jag inte var ung 77-79, när allt bra hände. Musikmässigt. Tänk vad bra det hade passat mig.
Lördagen gick inte av för hackor den heller. Möttes upp med Alice och hade sightseeing, d.v.s. åkte till Vasamuséet. Vi var där i flera timmar, och det var så himla romantiskt. Jag blev tårögd när jag läste om bärgningen av skeppet. Så fantastiskt!
Sedan blev det middag, fika och middag igen, innan jag lämnade Alice och drog till bushen mitt i natten. Kan inte fatta att vi inte kommer ses på hundra år, hur kan man lämna Sverige för Berlin? Jag har all förståelse.
I övrigt har tusentals saker hänt i livet. Har börjat plugga språk igen, samtidigt som genusen så klart fortsätter. Engagerar mig i nationell organisation, ska ta över systemet och minska Stockholmsbaseringen är min plan. Den har redan satts i verket, genom mitt inträde i styrelsen. Och alla andras med, så klart. Känns askul.
Snart är det semester, har iofs inte haft en ledig helg på två månader för att jag rest så mycket, men resa kan en inte göra för mycket. Ska med Jacky till Ön och hälsa på, sista chansen innan Schwes flyr till annan ö, som är betydligt större.
Nu är det dags för plugg och förberedelse inför lokalt styrelsemöte. Helst vill jag dock hem och sova, en bristvara!

RSS 2.0