Unisex evolution!


För ett par veckor sedan fick jag hem ett paket på posten. Det var från Frankreich, brev och blandband på CD från en bekant. Mycket underhållande och givande. Bland annat var där en låt med uppmaningen "unisex evolution", somär den bästa beskrivningen av utopi jag hört på länge. Halleluja moment.

Är också på krigsstigen mot baktus och bacillus. Efter tio dagar med feber och fluss och orkeslöshet, följde ett par av öronvärk och förvisso lite mindre, men ändock, orkeslöshet. Två veckor totalsjuk. Det är helt enkelt inte okej.
Nu har jag tre seminarier och en hemtenta på nacken, samtidigt som studierna ska fortsätta i samma takt. Varför görs det nästintill omöjligt att vara sjuk?
Mitt i sjukan var det påsk och färden styrdes till Finland och Helsinki. Kunde inte motstå detta, då det äntligen blev av efter nästan två års tal. Svårt att få till gemensam tid som passar alla, när saker som studier ställer till det. Det blev återträff med ett gäng svenskar och finnar från tiden på Island, och det var mycket trevligt. Helsinki är en speciell stad. Breda gator, var min största förvåning. Samt

Två veckor kvar till Norrpan Pride. Mycket att göra även där, och jag ser så sjukt mycket fram emot festivalen! Så grymt det kommer bli, ja, jag säger då det. Fullspäckat program från morgon till kväll fredag-söndag, med en färgsprakande inledningsdag och fyrverkeriartad avslutningsfest på lördagnatt.
Halleluja moments delüxe utlovas.

Innan dess är det dock dags för Queer Delüxe 2, som jag mot min vilja missar till förmån för styrelsemöte med SFQ i Stockholm. Ingen rast, ingen ro, power to the people.

I övrigt funderar jag på när jag ska hinna till fantastiska Berlin, som står högt på önskelistan.

RSS 2.0