The shit.


Nu har jag haft en mängd spännande saker för mig igen.

UPPES ALLAH!

Var uppe i Uppsala på priden där i fredags. Det var fett grymt. Dessvärre hade jag en enorm sömnbrist, hade lyckast sova fyra timmar på två och ett halvt dygn, varpå jag inte var som jag skulle. Det blir lätt lite pinsamt när man har noll koll på sig själv.
Jag såg den mest fantastiska show jag någonsin bevittnat, det var så fabulöst men ändå jordnära och halleluja moment gånger tio att jag fortfarande är i ett rus av fascination. Lynnee Breedlove is the shit! Vilken show! Världens förändras av sådant. Jag kan bara säga TACK SOM FAN!!! och be till gudarna att jag får se det igen.

Nose job?

Sedan åkte jag till Nynäshamn. På lördagen kom Erik dit, honom hade jag inte sett på två år, så det var kul. Vi var ute och grillade, Jackan, Andreas, Erik och jag. På klipporna vid havet.  Det var döskönt, men en del av mig försvann ner i djupet. Tappade alltså mitt finaste halsband jag haft nästan hela tiden sedan jag var tretton rätt ner i fucking havet!
Så nesligt.

Wake-asian!!!

I helgen är det äntligen dags för semester. Det blir två dagar i Norrköping! Tjoho! Ska på en vandring för FtM ute i skogen någonstans. Kommer folk från närapå hela riket. Oerhört bra! Så gäller det bara att myalgin håller sig borta under helgen, annars blir det tradigt.
Ser mycket fram emot detta!

Denna vecka har i huvudsak bestått i jobba, jobba, jobba samt vara dötrött. Nu måste jag sova, för imöra är det jobba igen. Det är även firmafest efter kvällspasset, vilket ska jag bli en spännande upplevelse.

Gute Nacht!

RSS 2.0